Accions de posicionament web

Amb diverses accions relacionades amb el posicionament web, ajudem al teu negoci a posicionar als cercadors (Google, Bing, Yahoo!, …)

És molt important saber que un bon SEO, no només es basa en que el contingut sigui bo (amb contingut propi i de qualitat), s’ha d’acompanyar de diverses accions de caire més tècnic i de coneixement més avançat, el que nosaltres anomenem accions de posicionament web.

En les accions de posicionament web aplicarem diferents accions relacionades amb el posicionament web en diferents àmbits (accions tècniques, de programació, maquetació, contingut i configuració d’eines externes i internes SEO). Habilitar sistema d’estadístiques (Google Analytics) i enllaçar-lo amb d’altres eines de Google.

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics
Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM

Agència de posicionament web SEO, màrqueting online SEM i desenvolupament web

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei d’accions de posicionament web.

+ INFO

Hi ha molts factors que afecten al posicionament web SEO. De fet, n’hi ha tants que no hi ha cap d’ells que sigui imprescindible però, com és obvi, com més s’assoleixin, més possibilitats tindrem d’incrementar la notorietat del projecte a internet i, com a conseqüència, aparèixer en millors posicions com a resultats a les cerques que fan els usuaris a Google.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb accions de posicionament web SEO, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el posicionament web SEO de la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂