Màrqueting online SEM

Ajudem al teu negoci a incrementar les vendes!

Una de les nostres especialitats és, sense dubte, les campanyes de màrqueting online SEM.

El nostre equip està format per persones joves, formades en tots els àmbits d’actuació, amb un esperit emprenedor i incansable.

Quant al màrqueting online, comptem amb membres del nostre equip que s’han format i s’han especialitzat en les eines més famoses i que més retorn d’inversió ofereixen (Google Adwords i Facebook Ads).

Amb aquesta agència gaudiràs d’un servei ofert per persones que han superat l’acreditació que otorga Google certificant que la nostra empresa és adequada per oferir serveis relacionats amb màrqueting online SEM com poden ser campanyes de màrqueting online en diferents plataformes: GoogleFacebookInstagramTwitterYouTube, entre d’altres. Clicant al següent enllaç podràs comprovar aquestes acreditacions.

Què ens permet això? Obtenir el màxim rendiment en totes les campanyes que desenvolupem, amb el mínim cost possible per a tu i intentant maximitzar el ROI (retorn d’inversió).

Demana més informació o pressupost sense compromís quant a màrqueting online SEM

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics

Agència de màrqueting online SEM, posicionament web SEO i desenvolupament web en Palafrugell, Palamós, Girona i Barcelona

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei de màrqueting online SEM.

+ INFO

La nostra agència ha aconseguit assolir satisfactòriament, tot i que s’han de renovar força sovint, una sèrie d’acreditacions totes elles atorgades per Google que certifiquen la qualitat, professionalitat i saber fer del nostre equip.

Entre elles podem destacar els fonaments de l’eina de campanyes de màrqueting online de GoogleGoogle Adwords, l’acreditació per a la realització de campanyes de publicitat en cerques avançades, l’acreditació per a publicitat en format display de Google i l’acreditació de publicitat en vídeo en la seva famosa xarxa de vídeos: YouTube.

Estarem encantats de poder parlar amb tu sobre qualsevol tema relacionat amb el màrqueting online i, ens podreu trobar a les diferents xarxes socials, mitjançant el formulari de contacte d’aquesta mateixa pàgina, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Per cert! Si ens has trobat per internet però no sou de la vora, no tenim cap inconvenient en apropar-nos nosaltres a les vostres instal·lacions per tal de conversar sobre aquest servei. Parlem? 🙂