Servidor web

Oferim serveis de registre de dominis, bústies de correus electrònics i servidor web fiable i de garantia.

Avui dia, només apareixent a internet mitjançant un lloc web o botiga virtual no és suficient. Tothom, qui més qui menys, té certa visibilitat a internet i és per això que hem de marcar la diferència.

El fet d’aconseguir posicionar un lloc web no només es basa en el contingut o com s’ha desenvolupat tècnicament una pàgina web. La posició als cercadors bé marcada per moltíssims factors, que ningú coneix però s’intueixen. Uns quants d’ells són els relacionats amb el servidor web o allotjament web.

No val tenir qualsevol allotjament web a qualsevol preu, perquè de ben segur que t’oferiran un servidor web compartit on els recursos són limitats, careix de configuració tècnica del servidor i, el pitjor, que farà baixar la puntuació de sortida al rànquing dels cercadors (Google, Yahoo!, Bing, …).

 

Què inclou aquest servei?

 • Registre del domini principal
 • Fins a 5 bústies de correu electrònic de fins a 5GB cadascuna
 • Allotjament web de 20GB d’espai en disc
 • Transferència mensual il·limitada
 • Bases de dades necessàries en MySQL
 • Servidor web basat en Apache i PHP
 • Servei monitoritzat 24h del dia, 7 dies a la setmana
 • Còpies de seguretat encriptades
 • Firewall de sèrie
 • Antivirus preinstal·lat
 • Totes les gestions incloses

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

T’oferim un allotjament per la teva pàgina web o botiga online des de 99€/any, inclou registre de domini + 5 comptes de correu electrònic. Demana més informació!

Si necessites característiques més específiques, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Per tant, des de GM Cloud Design volem oferir un paquet integral que inclou el servidor, registre del domini i fins a 5 bústies de correu electrònic de 5GB cadascuna per facilitar-te la feina. Però no només això, aquest servei ho serà de manera fiable, segura i de garantia

Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics
Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM

Agència de registre de dominis, correus electrònics i servidor web

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei de servidor web.
+ INFO

Hi ha molts factors que afecten positivament al posicionament web SEO.

N’hi ha tants que cap d’ells és imprescindible i, a l’hora, prescindible. Per això, obtenir una bona puntuació al rànquing dels cercadors com Google en un aspecte com el servidor web és tant o més important que qualsevol altre punt.

A més, disposant d’un servidor web de garantia, fiable, ràpid i potent significa guanyar doble puntuació: Obtenim una puntuació excelent quant al rànquing de posicionament web SEO de Google però a l’hora guanyem en fidelització i usabilitat front els nostres usuaris.

Aconseguirem, d’una banda, aparèixer als cercadors amb major facilitat i, d’altra, aconseguir que els usuaris que ens visitin puguin carregar el contingut molt més ràpid amb la confiança que això genera.

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el posicionament web SEO de la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb posicionament web SEO, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).