Gestió del perfil d’Instagram

Si hi ha una xarxa que està al cim, és Instagram. Ho explotem?

Tothom té molt clar que les xarxes socials són el pà nostre de cada dia, ho tenim interioritzat com a usuaris i també com a empresa perquè si no hi ets a les xarxes socials, no existeixes. Doncs bé, s’han d’optimitzar recursos i, per això, hem d’apuntar bé i disparar sobre segur i, ara mateix, és fer-ho sobre Instagram.

Les diverses xarxes socials com Instagram funcionen molt diferent unes de les altres però totes tenen un element comú: Connectar persones amb una finalitat. L’ús que en fem com a usuaris pot fer que estiguem connectats als temes que ens interessen, actualitat, productes que ens agraden i amb les persones.

La xarxa social d’Instagram, concretament, té com a element primari i estrella la fotografia. A diferència d’altres xarxes com Facebook o Twitter, Instagram es basa únicament en imatges i vídeos i això l’ha fet estar al cap davant de qualsevol altra xarxa social. Per això, estar-hi a les xarxes socials equival a estar-hi a Instagram.

La nostra feina consistirà en ser el teu assessor digital quant a comunicació del teu negoci es tracta, identificant perfectament el sector al qual t’has de dirigir, elaborant els missatges que acompanyen la tan apreciada fotografia o imatge i programant en el temps la periodicitat de les publicacions cercant l’equilibri del sector de la teva empresa per mantenir informats, que s’enrecordin del teu negoci sense creuar la línia que pot fer que tinguin una imatge negativa per ser massa recurrents.

És una tasca complicada però nosaltres, amb la nostra experiència, el nostre equip i les eines adequades, farem que aquest camí sigui transparent per a tu i que et puguis permetre “oblidar-te” de les xarxes socials per enfocar els teus esforços en la teva empresa, que és segurament el que realment vols fer.

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Logo de la xarxa social Instagram
Fotografia amb les lletres de Instagram

Agència de comunicació en xarxes socials: Instagram

A l’enllaç trobaràs més informació sobre els nostres serveis de manteniment de xarxes socials com Instagram.

+ INFO

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb gestió de la xarxa social d’Instagram, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197 / 622 530 429, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el dinamisme del teu perfil d’Instagram per a la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂