Enviament de Newsletters

T’ajudem a informar als teus clients sobre productes, serveis i ofertes relacionades amb el teu negoci

Gestionem una plataforma d’enviament de Newsletters on podràs informar a tots els teus clients sobre els teus productes, serveis, ofertes i novetats relacionades amb el teu negoci o empresa.

Gràcies al nostre equip experimentat en el sector, aconseguiràs informar de la forma adequada als teus clients amb la intenció de maximitzar l’interès d’aquests en els termes que vols promocionar. La idea és captar la seva atenció, segmentant molt bé a qui enviar segons quines Newsletters.

És per això que un servei d’enviament de Newsletters és imprescindible per fidelitzar els clients actuals i, a més, atraure de nous. Com? Afegint un mòdul al teu lloc web actual de subscripció a l’ enviament de Newsletters.

La nostra agència t’ajudarà a maximitzar el teu retorn d’inversió en aquest servei incloent el disseny gràfic en la maquetació de les Newsletters, realitzant un seguiment mensual de l’evolució de les Newsletters analitzant el percentatge d’obertura de correus electrònics enviats, monitoritzant les visites que arriben al teu lloc web mitjançant algun enviament de Newsletters realitzat, etc.

La nostra àmplia experiència en aquest sector ens permet ajudar-te de forma eficient a comunicar i transmetre qualsevol terme relacionat amb la teva empresa al teu client objectiu.

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

 

Servei d'enviament de Newsletters
Logotip d'una plataforma de gestió i enviament de Newsletters

 

Agència de posicionament web SEO, màrqueting online SEM i enviament de Newsletters

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei d’enviament de Newsletters.

+ INFO

Existeixen moltes variables a tenir en compte a l’hora d’analitzar el client objectiu d’una empresa, de com comunicar segons quins termes (nous serveis, productes, ofertes, novetats, …) i de com rebre el feedback d’aquests clients.

És per això que, mitjançant el nostre servei d’enviament de Newsletters, aconseguiràs tenir una mica de control sobre totes aquestes variables. Saber què, a qui, com, quan i perquè comunicar allò que donarà més resultats és la nostra feina.

Això ho farem en diferents processos que, globalment, ajudaran a incrementar la teva rellevància enfront la recaptació de nous clients i/o fidelitzar-ne els actuals.

Primer crearem una segmentació adequada al sector del teu negoci, separant en diferents branques als diferents destinataris de les Newsletters abordant molt millor el missatge que volem transmetre.

Un cop tenim clar el missatge a comunicar i el segment o llista de subscriptors als quals volem realitzar l’enviament de Newsletters, maquetarem de forma gràfica aquesta Newsletter sempre de forma consensuada amb tu.

Després d’enviar una prova i editar el que calgui abans de programar l’enviament de Newsletters, s’enviarà mitjançant una plataforma d’enviament segura, eficient i ben gestionada.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb enviament de Newsletters, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar la teva comunicació amb els teus clients i els possibles nous clients mitjançant el nostre servei d’enviament de Newsletters, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂