Gestió de la pàgina d’empresa de Facebook

Oferim el dinamisme que necessita la teva pàgina d’empresa a Facebook

A l’actualitat, tenir una empresa i tenir xarxes socials no és que sigui recomanable, és millor dit imprescindible, obligatori. En el cas de Facebook, en una pàgina d’empresa.

Per això, com sabem que és una tasca que requereix de certs coneixements, temps i eines perquè les publicacions siguin de qualitat tant en contingut com en imatge, d’una periodicitat correcta i enfocada al sector que toca, us suggerim que contracteu alguna de les quotes relacionades amb la gestió de Facebook que oferim on, segons l’opció, inclouen més o menys feina per part nostra.

T’acompanyarem al llarg del recorregut a la xarxa social de Facebook perquè et puguis dedicar al que vols: La teva feina a la teva empresa dedicada al teu sector.

 

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Logo de la xarxa social Facebook
Fotografia amb les lletres de Facebook

Agència de comunicació en xarxes socials: Facebook

A l’enllaç trobaràs més informació sobre els nostres serveis de manteniment de xarxes socials com Facebook.

+ INFO

La nostra forma de treballar sempre passa per adaptar-se a les necessitats i el sector dels nostres clients perquè són ells qui ens marquen el camí a seguir. No s’ha de comunicar de la mateixa forma un producte d’una botiga online de roba que una empresa dedicada a fabricar maquinària industrial, per exemple.

Evidentment, tots dos tenen el seu sector target i, precissament per això, s’ha de pensar en una línia de treball diferent, adaptada a cada situació en concret.

D’aquesta forma, programarem unes pautes perquè la comunicació a la pàgina de Facebook de l’empresa sigui el màxim eficient possible.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb gestió de la xarxa social de Facebook, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197 / 622 530 429, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el dinamisme de la teva pàgina d’empresa a Facebook, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂