Gestió de xarxes socials

Ajudem al teu negoci a tenir presència a les xarxes socials (Facebook, Instagram, …)

Del nostre ampli ventall de serveis, volem destacar el de gestió de xarxes socials.

El nostre equip és capaç d’ajudar al teu negoci a penetrar en el món de les xarxes socials si encara no ho ha fet o bé a incrementar la notorietat digital en aquest àmbit.

Els membres de GM Cloud Design aplicaran la seva dilatada experiència al sector en millorar les diferents fan page o perfils de les diferents xarxes socials actives per tal d’iniciar amb bon peu.

Tenim una tècnica i una forma de treballar diferent per a cada xarxa perquè, tot i englobar-se totes elles en “xarxes socials”, cadascuna s’ha de tractar com un ecosistema paral·lel. L’estil, la forma i el públic objectiu és diferent per a cadascuna d’elles i, per tant, s’ha de tractar adequadament.

És tant important la forma de comunicar, el missatge, la imatge, dinamisme i recurrència que s’ha de tenir una bona base. Deixa’t assessorar pel nostre equip! 🙂

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Logo de la xarxa social Facebook
Logo de la xarxa social Instagram
Logo de la xarxa social Twitter
Logo de la xarxa social Linkedin

Agència de gestió de xarxes socials, posicionament web SEO i màrqueting online SEM

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei de gestió de xarxes socials.

+ INFO

Fa molts d’anys que les xarxes socials ens acompanyen en el nostre dia a dia i, lògicament, les empreses han d’estar-hi a sobre. Nosaltres som els assessors digitals on, entre d’altres tasques, ens dediquem a ajudar als nostres clients a entrar al món de les xarxes socials, però en condicions!

Crearem, gestionarem i millorarem els perfils i fan pages de les diferents xarxes socials a les que pertanyis. A més, donarem el plus de dinamisme que falta perquè, com és lògic, la teva feina és dedicar-te al que se’t dona bé… de la resta, ens encarreguem nosaltres!

Es tracta de fer la feina però de fer-la bé i, per aquest motiu, volem que ens donis la teva confiança. Els teus clients o potencials clients veuran cert moviment constant a les xarxes, no semblaran mortes i això ajudarà molt positivament a que, inconscientment, valorin d’una millor forma el teu negoci.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre negoci relacionada amb gestió de xarxes socials, contacteu amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197 / 622 530 429, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar la teva presència a les xarxes socials del moment, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂