Landing pages o pàgines d’aterratge

Impulsem les visites de la pàgina web del teu negoci gràcies a landing pages

Un dels serveis més importants a l’hora d’intentar maximitxar el retorn d’inversió (ROI) de l’inversió que realitzem en els serveis relacionats amb posicionament web SEO és el de desenvolupament de landing pagespàgines d’aterratge.

Consisteix en elaborar una plataforma totalment paral·lela al projecte web actual on, mitjançant tècniques més agressives que les habituals, s’intenta incrementar la rellevància del projecte web del client al món d’internet.

Perquè no apliquem aquestes tècniques al lloc web actual? Molt senzill, aquestes tècniques s’han d’aplicar en un projecte totalment independent, landing pagespàgines d’aterratge, pel simple motiu que, si emprant aquestes tècniques molt més agressives però de resultats més ràpids el motor del cercador arriba a penalitzar aquesta pàgina web, no es veurà afectat el lloc web principal.

D’aquesta manera, si aquesta plataforma de landing pagespàgines d’aterratge s’enfonsa en el posicionament web SEO, haurem de desenvolupar-ne una altra evitant emprar la mateixa tècnica que va penalitzar. Això permet que el posicionament web SEO del lloc web principal no quedi afectat, ni en positiu ni en negatiu, per aquestes tècniques.

 

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

La finalitat és que l’usuari que trobi la landing pagepàgina d’aterratge fent una cerca al cercador que utilitzi, pugui veure ràpidament el producte o servei a destacar. D’aquesta manera, qualsevol clic que faci dins d’aquesta pàgina, el redirigirà cap al lloc web principal i el tindrem on volem: Llest per a convertir! Ja sigui mitjançant un formulari de contacte, demanant pressupost, contractant un servei o realitzant una compra d’algun producte.

El resultat és intentar que aquesta plataforma obtingui la màxima rellevància possible en els termes que volem potenciar. Una vegada ho aconseguim, atraurem al client target definit i acabarà dirigint-se al lloc web principal perquè totes i cadascuna de les pàgines d’aterratge, tindran una crida a l’acció o call to action suficientment rellevant com per atraure a l’usuari.

Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics, ideal per desenvolupar landing pages o pàgines d'aterratge
Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM

Agència de posicionament web SEO, màrqueting online SEM i desenvolupament web

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei de landing pagespàgines d’aterratge.

+ INFO

Un dels punts claus a l’hora d’obtenir més visites rellevants al lloc web i, per tant, més possibilitats de conversió en possibles nous clients, és desenvolupar un sistema de landing pagespàgines d’aterratge. De fet, hi ha molts factors que afecten al SEO d’un projecte web, n’hi ha tants que no hi ha imprescindible però, com és obvi, com més desenvolupem, més possibilitats tindrem d’incrementar la notorietat del projecte a internet i, com a conseqüència, aparèixer en millors posicions com a resultats a les cerques que fan els usuaris a Google.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb landing pages, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Per cert, si ets de fora, no tenim cap inconvenient en reunir-nos a les vostres instal·lacions, parlar del servei de landing pagespàgines d’aterratge i elaborar-vos una proposta sense cap mena de compromís.