Posicionament web SEO

Ajudem al teu negoci a posicionar als cercadors (Google, Bing, Yahoo!, …)

El servei de posicionament web tècnic consisteix en una sèrie de tasques relacionades amb el servidor on s’allotja la pàgina web o botiga online.

La intenció és millorar l’experiència d’usuari i ajudar als diferents cercadors a indexar la pàgina web o botiga online i, per tant, millorar-ne el posicionament web atacant amb accions tècniques.

Les diferents tasques a realitzar per aconseguir un posicionament web tècnic de qualitat i garantia passa, en primer lloc, pel servidor web on s’allotja el projecte (pàgina web o botiga online). Els nostres servidors, que allotgen els projectes de tots els nostres clients, són permanentment monitoritzats per un equip d’enginyers de sistemes amb la finalitat de revisar constantment que tot funciona de forma correcta, vetllant per la seguretat i la garantia de funcionament.

Una altra tasca a realitzar és la instal·lació d’un certificat SSL que ofereix confiança online i seguretat a l’usuari que visita el lloc web o botiga online i, per últim, tasques relacionades amb WPO (Web Performance Optimization). Aquest tipus de tasques comencen amb una anàlisi tècnic del lloc web per avaluar les mancances, corregir-les i aplicar certes millores a nivell tècnic amb la mateixa finalitat que els anteriors punts: Millorar el posicionament web tècnic i l’experiència d’usuari.

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Agència de posicionament web SEO, màrqueting online SEM i desenvolupament web

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei de posicionament web tècnic.

+ INFO
Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics
Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM

Hi ha molts factors que afecten al posicionament web tècnic. De fet, n’hi ha tants que no hi ha cap d’ells que sigui imprescindible però, com és obvi, com més s’assoleixin, més possibilitats tindrem d’incrementar la notorietat del projecte a internet i, com a conseqüència, aparèixer en millors posicions com a resultats a les cerques que fan els usuaris a Google.

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el posicionament web tècnic de la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb posicionament web tècnic, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).