Certificats SSL

Instal·lem certificats SSL (cadenat i barra verda) per incrementar la seguretat i millorar el posicionament web

Una de les accions a realitzar per tal de millorar el posicionament web SEO al nostre lloc web és habilitar un certificat SSL.

Què és exactament? Doncs és un certificat que encripta tota comunicació entre l’usuari i el servidor on s’allotja el lloc web.

Per a què serveix? Com que envia tota la informació encriptada, dona un plus de seguretat en les comunicacions. Això és un valor afegit sobretot en botigues online.

En què em pot beneficiar? Google sap perfectament les característiques d’un certificat SSL i, per tant, valora molt positivament el fet de tenir un instal·lat a la pàgina webbotiga online.

El cercador més famós, per saber en quina posició mostrar la teva pàgina web front una cerca d’un usuari, atorga una sèrie de punts i, el certificat SSL, n’és un d’ells.

N’hi ha de diferents tipus, amb diverses característiques, funcionalitats i preus. La finalitat d’aquests certificats SSL són oferir una confiança online extra als usuaris de la nostra pàgina web, seguretat online mitjançant l’encriptació de tota comunicació i aconseguir millorar el nostre posicionament web SEO, com hem comentat anteriorment.

Demana més informació o pressupost sense compromís

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital ideal per als certificats SSL
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics
Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM

Agència de certificats SSL quant a posicionament web SEO, màrqueting online SEM i desenvolupament web

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei de certificats SSL.

+ INFO

Hi ha molts factors que afecten al posicionament web SEO. De fet, n’hi ha tants que no hi ha cap d’ells que sigui imprescindible però, com és obvi, com més s’assoleixin, més possibilitats tindrem d’incrementar la notorietat del projecte a internet i, com a conseqüència, aparèixer en millors posicions com a resultats a les cerques que fan els usuaris a Google.

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb posicionament web SEO, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el posicionament web SEO de la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂