Canal tècnic SEO

Optimitzem l’experiència d’usuari i ajudem a pujar posicions als cercadors (Google, Bing, Yahoo!, …)

La intenció de les accions portades a terme en aquest canal d’acció tècnic SEO, és optimitzar al màxim l’experiència de l’usuari en el lloc web actual i, a més, ajudar en el rastreig dels cercadors per tal d’aconseguir millors puntuacions i rankings globals quant a posicionament web seo es refereix.

Per fer això, realitzem una bateria d’accions que ataquen directament a aspectes tècnics, com el servidor.

Entre elles, destaquem la migració del domini, allotjament i correus electrònics al nostre servidor permanentment monitoritzat per un equip d’enginyers de sistemes, instal·lar un certificat SSL (cadenat o barra verda) i accions de WPO (Web Performance Optimization), tot això amb un anàlisis tècnic previ del lloc web.

El que es pretén és incrementar la puntuació que té Google enregistrada del lloc web. El primer pas serà fer un anàlisis molt general, on trobarem l’estat en el que es troba actualment el vostre projecte web tant en dispositius mòbils com en ordinadors. Amb això sabrem quina puntuació atorga Google al vostre lloc web i podrem actuar amb criteri.

Demana més informació o pressupost sense compromís del canal tècnic SEO

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
[email protected]

Certificació de Google Analytics (GAIQ) per a posicionament web SEO i analítica digital
Segell de qualificació d'analítica web per posicionament web SEO amb Google Analytics
Certificació de Google Adwords per a màrqueting online SEM
Qualificació d'agència de Google Adwords per a màrqueting online SEM

Agència d'accions tècniques a nivell de posicionament web SEO, màrqueting online SEM i desenvolupament web

A l’enllaç trobaràs més informació sobre el nostre servei d’accions tècniques SEO.

+ INFO

Si voleu que us preparem una proposta per al vostre projecte relacionada amb accions tècniques SEO, podeu fer-ho contactant amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte superior, trucant-nos per telèfon al 681 341 197, enviant-nos un mail a [email protected] o fent-nos una visita a la nostra oficina, situada al Carrer Cavallers, 28 (local 35 del Centre Comercial Cavallers) a Palafrugell (Girona).

Si ets de fora i prefereixes que nosaltres et visitem per parlar-ne de com millorar el posicionament web mitjançant accions tècniques SEO de la teva empresa, no tenim cap inconvenient en fer-te nosaltres la visita. Parlem? 🙂